Újpesti Állásbörze

Újpesti Állásbörze

Programjaink kiállítóknak az Újpesti Állásbörzén:

  1. Munkaerőpiaci trendekről szóló előadás kollégánk M. Csikai Andrea HR tanácsadó és üzletfejlesztő fogja biztosítani.
  2. Bemutatkoznak a munkahelyi attitűd mérések. De, hogy mit is jelent ez pontosan? Egy kis ízelítőt szeretnénk most ebből adni és röviden bemutatni azt a kétféle mérést, amiknek szakértői bemutatkoznak majd az állásbörzén Önöknek.

Vienna Test System

A VTS segítségével egyetlen rendszert használva több mint 100 különböző digitális teszttel mérhet fel 400-nál is több kompetenciát.

Minden mérési eszköz egy helyről, akkor is, ha egyszerre akar képességeket (reakcióidő, figyelem, motoros képességek, intelligencia stb.) és személyiségjegyeket (stresszkezelés, együttműködés, vezetői készségek stb.) mérni.

Személyre szabhatóság

Ahány szervezet, annyi kompetenciarendszer. A Vienna Test Systemben rugalmasan kiválaszthatjuk, hogy az adott pozícióhoz illeszkedően mely kompetenciákat szeretnénk mérni. A mérhető tényezők között az általánostól (pl. motiváció, társas készségek, stresszkezelés) a speciálisig (pl. ügyfélorientációs készségek, vezetői készségek, megosztott figyelem), illetve az ún. hard kompetenciáktól (pl. matematikai készségek, szövegértés angol nyelven, kézügyesség) a soft kompetenciákig (pl. kommunikációs készség) rengeteg terület megtalálható.

A kompetenciák megfeleltetésén keresztül a tesztelési dimenziók könnyen és rugalmasan illeszthetők a cég vagy szervezet meglévő kompetenciarendszeréhez.

At Work – https://www.atwork.hu/

Kiválasztás és fejlesztés, pszichológiai módszerekkel

Work Probes – PsyOn

Egyszerű „útmutató” a munkatársak menedzseléséhez vezetőknek, HR szakembereknek.

A munkavállalói szokások, motiváció, rutinok feltérképezésével a workprobes.online beazonosítja, a vezetőnek melyik területeken, mennyi energiát kell a munkatárasakba „fektetni”, hogy a várt eredményeket a leginkább hatékonyan érjék el együtt.

Az eredmények képessé teszik a vezetőket arra, hogy a munkatársak erősségeire támaszkodva, és gyengeségeiket a napi munkában fejlesztve megtartsák, elkötelezzék őket a csoporttal, a szervezettel és a céggel.

Mikor érdemes használni a mérést?

  • Kiválasztás támogatása
  • Beilleszkedési és betanítási folyamata részeként
  • Hatékony csapatok építése során
  • Vezetőfejlesztés kiindulópontjaként
  • Elkötelezettség és személyes hozzájárulás erősítése érdekében

Psychology at work – PsyOn – https://www.psyon.hu/

Megoldást kínálunk legégetőbb vezetői problémájára

Megosztás:

Hasonló bejegyzések:

Munkalehetőségek, állások, hr szolgáltatások
Kedvenceink
Állásaink