Újpesti Állásbörze – Beszámoló

Nagy öröm számunkra, hogy közel 600 résztvevővel, sikerrel szerveztük meg novemberi állásbörzénket az „Újpest Kapuja” térségmegújítási és városrehabilitációs projekt keretében, amelyben megvalósítóként részt veszünk. Köszönjük partnerünknek, az Újpesti Kulturális Központnak és minden kiállító cégnek az együttműködést. Reméljük, hogy az itt született kapcsolatok gyümölcsözőek lesznek és akik állásajánlatot kaptak, sikeresen el tudnak helyezkedni egy számukra megfelelő helyen és munkakörben.

Kiállító partnereink többféle iparágból érkeztek és sokszínű állásokat kínáltak a résztvevőknek: 

Vorbau-Invest Kft., DL Line Electric Kft., Vishay Hungary Kft., AlphaSonic Kft., MÁV-Csoport, Regál Modul Kft, NN Biztosító Zrt. – Rózsadombi Igazgatóság.  

Munkaerő-közvetítő és kölcsönző cégek is képviseltették magukat: Prohuman 2004 Kft. és Trenkwalder Recruitment Kft. munkatársainak személyében. 

A Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztályának közreműködésével meg tudunk szólítani nem csak a kerületben, hanem a környéken élő álláskeresőket is. Ugyanakkor személyes munkaerőpiaci tanácsadással is színesítették a programot. Álláskeresési témában a  Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye is az érdeklődők rendelkezésére állt. A Diverzitás Alapítvány és Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviselőitől szintén lehetett tájékoztatást és egyéni tanácsadást igénybe venni álláskeresés, önéletrajz és állásinterjú témában. Mindkét szervezet az Incorpora program keretében dolgozik.

Az Incorpora egy sikeresen működő, nemzetközi módszertan alapján kialakított hálózat, mely ingyenes szolgáltatásokat kínál egy átfogó munkaerő-piaci folyamat keretében a különböző, diszkrimináció által veszélyeztetett álláskeresők és a felelős foglalkoztatást támogató munkáltatók számára egyaránt. Az Incorpora program legfőbb célja, hogy a munkaerő-piaci szempontból veszélyeztetett helyzetű álláskeresők elhelyezkedésének támogatása és társadalmi beillesztése integrációs mentorokk, valamint a hálózathoz kapcsolódó civil szervezetek és együttműködő vállalatok elkötelezett, közös munkája által.

A YouTube-on elérhető az Újpesti TV tudósítása az állásbörzéről. 

https://www.youtube.com/watch?v=SdX3xuK61SM

Októberben megtartott konferenciánkról itt olvashat:

Pozitív megerősítésekkel zárult az “Újpest Kapuja” térség megújítási és városrehabilitációs projekt keretén belül megvalósuló Munkavállalói Konferencia

Újpesti TV beszámolója a konferenciáról:

Megosztás:

Hasonló bejegyzések:

Kedvenceink
Állásaink